Veelgestelde vragen

Hieronder staan de vragen die ons het meest gesteld worden.

 • Voor wie is Lammers Administraties & Belastingadvies geschikt?

  Als administratiekantoor in de regio Gorinchem zijn we geschikt voor zzp’ers, freelancers en bedrijven tot ongeveer 50 werknemers.

 • Wat is het werkgebied van Lammers Administraties & Belastingadvies?

  In theorie door heel Nederland, maar juist omdat persoonlijk contact voorop staat, is ons werkgebied vooral gericht op de regio van Breda tot Utrecht en van Rotterdam tot Tiel. We komen ook graag bij jou langs zonder uren in de auto te zitten.

 • Waardoor onderscheidt Lammers Administraties & Belastingadvies zich?

  Persoonlijk contact, zeker juist er steeds meer geautomatiseerd wordt. Scan en herken, automatische bankkoppelingen, steeds meer handmatige werkzaamheden vervallen. Dat geeft ons juist de tijd om samen met jou als ondernemer te sparren en vooruit te kijken.

 • Kan ik ook mijn eigen boekhouding verzorgen in een online boekhoudpakket?

  Ja, dit kan, uiteraard in overleg. Wij kijken dan graag periodiek mee zodat we wel op de hoogte zijn van de financiële situatie van jouw onderneming. Onze voorkeur heeft echter het volledig verwerken van jouw boekhouding, zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen.

 • Zijn de abonnementsprijzen all-inn?

  Ja, alle jaarlijkse werkzaamheden zijn inclusief, dus geen verrassingen achteraf. Tussentijdse  telefoontjes, e-mails of besprekingen; hiervoor volgt nooit een aanvullende factuur. Alleen bij bijzondere incidentele opdrachten maken we een aparte prijsafspraak. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van prognoses of bedrijfsovernames.

 • Heb ik een accountant nodig?

  Nee, een accountant is alleen nodig bij een zogenoemde “accountantsverklaring”. Voor alle reguliere werkzaamheden is juist een Belastingadviseur een meerwaarde. Belasting besparen is voor jou als ondernemer uiteindelijk toch het belangrijkste doel! Mochten er bij bepaalde werkzaamheden toch een accountant nodig zijn, hebben wij hiervoor natuurlijk externe contacten.

 • Zijn de abonnementsprijzen inclusief of exclusief BTW?

  De prijzen zijn exclusief BTW.

 • Wat zijn de prijzen als ik zelf mijn administratie bij wil houden?

  Dit verbaast veel mensen, maar in de meeste gevallen is dit dezelfde prijs als dat wij het bijhouden. Je betaalt vaak zelf dure licentiekosten en bent er veel tijd mee kwijt. Per saldo ben je dan niet goedkoper uit. 

  Ook komt er veel kennis komt kijken bij het zelf bijhouden van je boekhouding. Juist het controleren en corrigeren van een zelf bijgehouden boekhouding kan veel tijd vergen. 

 • Is het principe 'uurtje factuurtje' ook mogelijk bij Lammers Administraties & Belastingadvies

  Jazeker, niet elk bedrijf en/of elke boekhouding is geschikt voor een all-in prijs. Wij werken dan ook geregeld op basis van 'uurtje factuurtje', per maand gefactureerd op basis van een specificatie van de gemaakte uren.

 

 

 

Kantoor

 

Bereken jouw prijs

Wij hanteren eerlijke prijzen. Hier zijn wij dan ook volledig transparant in.

Je kunt op onze website zelf berekenen wat de kosten zijn die wij berekenen wanneer je kiest voor Lammers Administraties & Belastingadvies.

Je kunt hiervoor onze online calculator gebruiken.

Bereken mijn prijs →