Elwin Lammers (oprichter en eigenaar)

Als echtgenoot, vader, ondernemer en sportfreak is mijn agenda vaak vol. Mijn passie voor cijfers en ondernemen heb ik al van jongs af gehad. Met name de fiscale kant van het ondernemen heeft mijn bijzondere aandacht.

Als ondernemer en fiscalist ben ik graag bezig met de toekomst, fiscale (on)mogelijkheden onderzoeken en in gesprek met de klant. Aangiften van een afgerond boekjaar mogen anno 2018 geen verrassingen meer opleveren. Elk kantoor kan tegenwoordig een jaarrekening opstellen, maar vooruit- en meekijken is een ander verhaal.

Hoe leuk ik het werk ook vind, na een dag werken vind ik het heerlijk om te sporten. Voetbal, hardlopen, wielrennen, crossfitt, het maakt eigenlijk niet uit wat. Even gedachten op nul en je fysieke grenzen opzoeken.

Ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens:

E-mail: elwin@lammers-administraties.nl
Mobiel 06-50411540 (ook via WhatsApp)

Thomas Boerma

Na vele plezierige jaren als boekhouder in de Boekenbranche ben ik nu alweer meer dan vier jaar vol energie werkzaam in de financiële dienstverlening.

Als boekhouder en fiscaal assistent zet ik graag de puntjes op de i. Door de jaren heen heb ik met vele boekhoudpakketten gewerkt en veel ervaring op gedaan binnen veel verschillende bedrijven in het MKB en de begeleiding van startende ondernemers.

In mijn vriie tijd houd ik mij graag bezig met vrijwilligerswerk in de culturele sector, houd van muziek. Natuurlijk lees ik graag en spring zo nu dan op de mountainbike.

Ik ben bereikbaar via onderstaande gegevens:

E-mail: boekhouding@lammers-administraties.nl
Mobiel 06-46700703 (ook via WhatsApp)

 

 

 

 

 

 

 

Kantoor

 

Bereken jouw prijs

Wij hanteren eerlijke prijzen. Hier zijn wij dan ook volledig transparant in.

Je kunt op onze website zelf berekenen wat de kosten zijn die wij berekenen wanneer je kiest voor Lammers Administraties & Belastingadvies.

Je kunt hiervoor onze online calculator gebruiken.

Bereken mijn prijs →